امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : اجتماعی
تاريخ انتشار : 1395/01/11 - 12:25 كد :122819
برنج‌های آسیایی میزان سرب بالایی دارند/ سرب عامل کندذهنی در کودکان است
یک کا‌رشناس ارشد بهداشت مواد غذایی گفت: سرب می‌تواند به وسیله سموم، پودر شیمیایی و آبیاری با آب‌های صنعتی وارد مواد غذایی شود و تحقیقات نشان داده که برنج‌هایی که در آسیا تولید می‌شوند میزان سرب بالایی دارند.

به گزارش سایت خبری رازق؛

مهندس کاظم قوشچی، درباره خیساندن برنج در آب به منظور کاهش سرب موجود در آن گفت: موادی مانند سم کازنیوم، آرسنیک و سرب جزء فلزات سنگین هستند که بدن به آنها نیازی ندارد و اگر این مواد حتی با درصد کم وارد بدن شوند از بدن دفع نمی‌شوند و در بافت چربی به شکل ذخیره باقی می‌مانند.

وجود سرب در بدن عوارض جدی برجای می‌گذارد
وی درباره نقش سرب در بدن تصریح کرد: سرب حتی به میزان کم در بدن می‌تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد، اولین کاری که سرب در بدن انجام می‌دهد این است که کلیه‌ها را از بین می‌برد، باعث بیماری‌های کبدی می‌شود، به سیستم‌ عصبی مرکزی و محیطی آسیب می‌زند و به وسیله آسیب به گلوبول‌های قرمزخون می‌تواند باعث کم خونی شود.

این کا‌رشناس ارشد بهداشت مواد غذایی با اشاره به اینکه استانداری که فائو برای وجود سرب در بدن بیان کرده سه دهم PPM است، ادامه داد: یعنی اگر مواد سمی در بدن را یک میلیون قسمت در نظر بگیریم سه دهم از آن وجود سرب در بدن قابل قبول است.

کندذهنی در کودکان به واسطه وجود سرب در بدن
قوشچی ادامه داد: متاسفانه در کودکان میزان جذب سرب از بزرگسالان بیشتر است و وقتی سرب وارد سیستم مرکزی بدن شود کند ذهنی را به دنبال دارد.

وی درباره انتشار مقاله ای مبنی بر اینکه اگر برنج را سه بار شست‌وشو دهیم سپس به مدت سه ساعت در آب بخیسانیم باعث کاهش سرب در برنج می‌شود، تصریح کرد: در این مقاله در ابتدا مشخص نیست که چه نوع آبی مدنظر است و PH آن چه اندازه است.

برنج‌های آسیایی میزان سرب بالایی دارند
وی درباره راه‌های ورود سرب به مواد غذایی گفت: سرب می‌تواند به وسیله سموم، پودر شیمیایی و آبیاری با آب‌های صنعتی وارد مواد غذایی شود و تحقیقات نشان داده که برنج‌هایی که در آسیا تولید می‌شوند میزان سرب بالایی دارند با این وجود تنها محصولی که می‌تواند سرب را وارد بدن انسان کند برنج نیست، فرآورده‌های دریایی و سبزیجات نیز می‌توانند این تاثیر را برجای بگذارند.

شست‌وشوی زیاد برنج ویتامین‌های گروه B آن را از بین می‌برد
قوشچی، درباره روش پختن برنج خاطرنشان کرد: در علوم تغذیه توصیه می‌شود که برنج به شکل کته مصرف شود و با روش سه بار شست‌وشوی برنج با آب، سپس خیساندن آن در آب تمام مینرال‌ها و ویتامین‌های گروه B آن از بین می‌رود و فقط نشاسته برای بدن باقی می‌ماند.

منبع خبر : سینا
تعداد بازديد : 394
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.