امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : آخرین خبر
تاريخ انتشار : 1395/01/18 - 17:14 كد :123264
ایجاد رستوران در نزدیکی دبیرستان دخترانه ممنوع شد!
تاسیس رستوران زیر پل عابر پیاده، نبش اتوبان، در نزدیکی دبیرستان دخترانه یا آرایشگاه زنانه نیز غیرقانونی بوده و نباید در این گونه مناطق رستوران ایجاد شود.

به گزارش سایت خبری رازق؛

رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران خطوط قرمز برای ایجاد رستوران در محله‌ها و اماکن مختلف را عنوان و اعلام کرد که محله‌های جرم‌خیز مثل میدان غار یا میدان هرندی که در نزدیکی میدان شوش قرار دارند، از جمله محله‌هایی است که ایجاد رستوران در آن مناطق غیرقانونی است. 

 سید علی اصغر میرابراهیمی اظهار کرد: اماکن، خطوط قرمز خود را برای ایجاد رستوران در محله های مختلف تهران مشخص کرده و برخی محله‌ها مثل میدان شهید هرندی از جمله مناطقی است که نباید در آنجا رستوران ایجاد شود. 

رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران افزود: تاسیس رستوران زیر پل عابر پیاده، نبش اتوبان، در نزدیکی دبیرستان دخترانه یا آرایشگاه زنانه نیز غیرقانونی بوده و نباید در این گونه مناطق رستوران ایجاد شود. 
 
وی درپاسخ به این سوال که چندی پیش اخباری مبنی بر پلمب چند رستوران منتشر شده بود، توضیح داد: این تخلف در حوزه استحفاظی تهران نبود و ازطرفی متخلفان ظاهرا جزو اتحادیه‌های همگن مثل چلوکبابی‌ها یا فست‌فودی‌ها بودند. 
 
میرابراهیمی افزود: از پارک وی به سمت تجریش جزو محدوده شمیرانات است و به سمت پایین در حوزه استحفاطی تهران قرار دارد. همچنین ضلع شمال آزادگان در حوزه استحفاظی تهران است و ضلع جنوب یادگار امام نیز در محدوده تهران قرار دارد و ضلع شمال آن در محدوده شمیرانات است. 
 
فقط قیمت غذا و مالیات بر ارزش افزوده را در رستوران‌ها بپردازید 
 
رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران در بخشی از سخنان خود درباره اینکه در بعضی رستوران ها مبلغی به عنوان حق سرویس از مردم دریافت می‌شود، گفت: همه رستوران‌ها باید فاکتور رسمی به مشتریان بدهند و در فاکتور فقط باید قیمت غذا و 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده لحاظ شود و دریافت حق سرویس یا مواردی از این قبیل کاملا غیرقانونی بوده و تخلف محسوب می‌شود. 
 
وی ادامه داد: اگر مردم مواردی در این زمینه مشاهده کردند می‌توانند به اتحادیه گزارش دهند تا رسیدگی کنیم. 
 
رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران در عین حال بیان کرد: البته در مراسم‌هایی که به صورت ولیمه یا میهمانی در رستوران برگزار می‌شود و خدمات ویژه‌ای به مشتریان داده می‌شود با توافق با متقاضی، مبلغی به عنوان خدمات ویژه و حق سرویس دریافت می‌شود که این موضوع مشکلی ندارد. 
 
وی همچنین عنوان کرد: حداقل متراژ تاسیس رستوران 80 متر است و کارشناسان رسمی بهداشت بازرسی های لازم را برای راه‌اندازی یک رستوران انجام می‌دهند و بعد از انجام مراحل قانونی مجوز رستوران داده می‌شود.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/ر

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران
تعداد بازديد : 364
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.