امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : آخرین خبر
تاريخ انتشار : 1395/02/25 - 23:16 كد :126453
نقش غذاهای دریایی در تقویت حافظه
غذاهای دریایی غنی از اسیدهای چرب اُمگا-3 به تقویت حافظه و احیای مجدد سلول های مغزی کمک می کنند.

به گزارش سایت خبری رازق؛

 به گفته محققان مرکز پزشکی دانشگاه راش شیکاگو، مصرف حداقل یک بار در هفته غذاهای دریایی یا سایر غذاهای حاوی اسیدهای چرب اُمگا-۳ از مغز در برابر مشکلات فکری و از بین رفتن حافظه مرتبط با افزایش سن محافظت می کند.

از بین رفتن حافظه و مشکلات فکری ناشی از افزایش سن در شرکت کنندگان تحت مطالعه که کمتر از یک بار در هفته غذای دریایی خورد بودند در مقایسه با افرادی که حداقل یکبار در هفته غذای دریایی مصرف کرده بودند با سرعت بیشتری کاهش یافته بود.

مارتا کلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه به ما نشان می دهد در حالیکه توانایی های شناختی به طور طبیعی در پی فرایند افزایش سن کاهش می یابند، اما می توان با انجام اقداماتی روند این فرایند را آهسته کرد.»

محققان این مطالعه به طور میانگین به مدت ۵ سال، ۹۱۵ فرد با میانگین سنی ۸۱.۴ سال را مورد مطالعه قرار دادند. در زمان ثبت نام این مطالعه، هیچ یک از افراد دارای علائم زوال عقل نبودند.

در طول این مدت، هر فرد هر ساله از لحاظ توانایی های شناختی در پنج ناحیه حافظه ضمنی، حافظه کار، حافظه معنایی، توانایی دیداری-مکانی و سرعت ادراک تحت تست های استاندارد قرار می گرفتند.

گروه تحت مطالعه هر سال پرسشنامه مربوط به تنوع مصرف غذا را پر می کردند.

بدین ترتیب محققان می توانستند میزان مصرف غذاهای دریایی گزارش شده توسط هر شرکت کننده را با توجه به تغییر در توانایی های شناختی شان که با تست ها اندازه گیری می شد مقایسه نمایند.

این پرسشنامه شامل چهار نوع غذای دریایی بود: ساندویچ ماهی تن؛ استیک ماهی، کیک ماهی و ساندویچ ماهی؛ ماهی تازه به عنوان وعده اصلی غذایی؛ و میگو، لابستر و خرچنگ.

شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که حداقل هر هفته یکی از غذاهای دریایی مذکور را می خوردند و گروهی که هر هفته کمتر از یکی از غذاهای فوق را می خوردند.

افرادی که غذاهای دریایی بیشتری می خوردند میزان کاهش در حافظه معنایی شان که مربوط به حافظه اطلاعات کلامی است، بسیار کمتر بود.

همچنین یافته ها نشان داد روند کاهش در تست سرعت ادراکی شان، یا توانایی مقایسه سریع حروف، اشیاء و الگوها نیز آهسته تر بود.

غذاهای دریایی منبع غذایی مستقیم اسیدچرب اُمگا-۳ هستند که مولفه ساختاری اصلی مغز محسوب می شوند.

منبع خبر : مهر
تعداد بازديد : 320
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.