امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : خبر برتر 2
تاريخ انتشار : 1395/06/21 - 18:19 كد :215777
با تولیدکنندگان نان‌های حجیم و سنتی طبق قانون برخورد شود/ دولت از تولیدکنندگان نان‌های حجیم حمایت نمی‌کند
رئیس اتحادیه تولید نان فانتزی تهران گفت: ما تولید کنندگان نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران هستیم و در واقع فعالیت ما شامل تولید انواع نان‌های صنعتی و حجیم است که در واحدهای تولید نان در تهران و در سطح کشور انجام می‌شود.

به گزارش سایت خبری رازق؛

محمدجواد کرمی در گفتگو با خبرنگار "رازق" گفت: در حال حاضر، ما نزدیک به 130 تا 140نوع نان را تولید و عرضه می‌کنیم.

رئیس اتحادیه تولید نان فانتزی تهران در ادامه این مطلب اظهار کرد: یک سری واحدها هستند که به تولید و عرضه مستقیم نان‌ها می‌پردازند و برخی سوپرمارکت‌ها نیز به عرضه نان‌هایی که در کارخانجات تولید می‌شوند، مبادرت می‌کنند.  

وی گفت: واحدهای کوچک تولید و عرضه نان از ما پروانه کسب دریافت می‌کنند و با نام تولیدکننده نان‌های حجیم و نیمه حجیم فعالیت می‌کنند.

کرمی در ارتباط با نحوه تشخیص نان کهنه و تازه گفت: اصولا نان‌های حجیم که در واحدهای کوچک تولید و عرضه می‌شوند، تازه هستند و به صورت گرم در اختیار مشتری قرار می‌گیرند.

رئیس اتحادیه تولید نان فانتزی تهران تصریح کرد: واحدهایی که بصورت کارخانه‌ای نان تولید می‌کنند، باید تاریخ و زمان تولید نان و کد بهداشتی را روی بسته‌ها درج کنند و حتماً باید خریدار در هنگام خرید تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی کارخانه را بررسی کند.

وی تصریح کرد: ماده اصلی تولید نان‌های حجیم آرد است که این آرد مخصوص و غنی شده می‌باشد که هم از خارج از کشور وارد می‌شود و هم در داخل تولید می‌گردد.

کرمی ادامه داد: با وجود اینکه ما در داخل کشور این نوع آرد مخصوص را داریم، دولت و بخش خصوصی آن را وارد می‌کنند و نیرود در سیلو‌ها اختلاد می‌شود و بعد وارد کارخانجات می‌گردد.

رئیس اتحادیه تولید نان فانتزی تهران گفت: آرد مخصوص، آردی غنی شده، پروتیین‌دار، گلوتون دار و درارای شکر، روغن، نمک و مواد بهبود دهنده است و به همین دلیل این نوع نان‌ها را نان غنی شده می‌گویند.

کرمی اظهار کرد: نان‌های حجیم در کل دنیا به صورت انبوه تولید می‌شوند و 9 7درصد نان دنیا را تشکیل می‌دهند و تنها 3 درصد از نان دنیا بصورت تخت است، امّا؛ در کشور ما برعکس است و حدود 90 درصد نان مصرفی تخت است و تنها 10 درصد از نان‌های حجیم در کشور استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: نان حجیم دورریز کم و کیفیت بالایی دارد، امّا؛ به دلیل عدم آشنایی با این نوع نان، هنوز جایگاه خاصی در سبد خرید مردم ندارد و ما در تلاشیم تا با فرهنگ‌سازی استفاده از آن را در جامعه افزایش دهیم.

 رئیس اتحادیه تولید نان فانتزی تهران با اشاره به این موضوع که وزارت بهداشت اقداماتی را در راستای فرهنگ‌سازی برای استفاده بیشتر از نان‌های حجیم در دستور کار قرار داده است، گفت:  نان‌های حجیم ماندگاری بالایی دارند و بخاطر عدم استفاده از جوش شیرین و حرارت غیر مستقیم کاملا بهداشتی و استاندارد هستند.

کرمی اظهار کرد: بیسترین مصرف نان‌های حجیم، در طول سال مربوط به فصل بازگشایی مدارس تا پایان سال تحصیلی است و چون نان‌های حجیم بهتر لقمه‌گیری و بسته‌بندی می‌شوند برای دانش‌آموزان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی به این موضوع که مشکل اصلی ما عدم یکسان‌سازی نرخ آرد در واحدهای نان حجیم و نان سنتی است، اشاره کرد و گفت: دولت نرخ آرد واحدهای نان حجیم را آزاد اعلام کرده و به آرد نان‌های سنتی یارانه تعلق گرفته است و این روش یک عدم رقابت بین واحدهای ما و واحدهای سنتی ایجاد کرده و به همین دلیل قیمت نان‌های حجیم از نان‌های سنتی بیشتر است.

رئیس اتحادیه تولید نان فانتزی تهران گفت: اگر دولت قیمت آرد را برای واحدهای تولید نان حجیم و سنتی یکسان اعلام کند و خدمات مشابه را به این واحدها ارائه دهد، فضا برای رقابت سالم فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: طبق ماده 110 برنامه پنجم توسعه که مصوبه شورای اقتصاد است، باید امکانات مشابه برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته شود، امّا؛ متأسفانه این یکسان‌سازی انجام نمی‌شود.

کرمی اظهار کرد: در حال حاضر، بیمه واحدهای تولید نان‌های حجیم، 30 درصد است و  مالیات بسیار سنگینی از واحدهای ما می‌گیرند و هزینه آب، برق و گاز نیز بیش از حد تصور است و این مسائل برای واحدهای تولید نان سنتی وجود ندارد.

رئیس اتحادیه تولید نان فانتزی تهران  اظهار کرد: باید امکانات بیشتری برای تولید نان‌های حجیم که به گفته کارشناسان وزارت بهداشت، بسیار خوب و کامل هستند، در نظر گرفته شود، امّا؛ متأسفانه مورد بی مهری مسئولان قرار گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: ما فقط خواستار این هستیم که قانون پنجم برنامه توسعه در خصوص کلیه تولیدکنندگان نان بصورت یکسان اجرا شود، یعنی هر آن چیزی که دولت به تولیدکنندگان نان سنتی بصورت سوبسید پرداخت می‌کند، به واحدهای نان‌های حجیم هم طبق قانون بپردازد.

کرمی در پایان خاطرنشان کرد: در حالیکه وزارت بهداشت نان‌های حجیم را به عنوان سالم‌ترین نان‌ها اعلام کرده است، امّا؛ دولت به صورت یکسان با تولیدکنندگان نان‌های حجیم و سنتی برخورد نمی‌کند.

انتهای پیام/ر

تعداد بازديد : 372
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.