امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : خبر برتر 2
تاريخ انتشار : 1395/06/27 - 17:46 كد :216112
شیراز از پراستفاده‌ترین کلانشهرها در بخش فست فود/ این صنف با ورود افراد ناشی در حال نابودی است
رئیس اتحادیه پیتزا فروشان و اغذیه شیراز گفت: افراد ناشی در حال ورود به صنف پیتزا فروشی و اغذیه هستند و از سوی دیگر بر اثر مهارت نداشتن افراد، همه روزه تعدادی از واحدهای در حال فعالیت تعطیل می‌شوند.

به گزارش سایت خبری رازق؛

محمدرضا احمدپناه رئیس اتحادیه پیتزا فروشان و اغذیه شیراز در گفت و گو با خبرنگار «رازق»، اظهارکرد: شیراز در دو الی سه سال اخیر بین کلانشهرهای ایران در زمینه مصرف غذاهای آماده، رتبه اول را دارد.

وی تصریح کرد: عدم تمایل خانم‌ها به پخت و پز و توریستی بودن شیراز از دلایل مهم فروش بالای غذاهای فست فود در این کلانشهر است.

رئیس اتحادیه پیتزا فروشان و اغذیه شیراز در ادامه این مطلب اظهار کرد: علاوه بر تمایل برای استفاده از فست فودها، مردم گاه‌گاهی به یک شغل هجوم می‌آورند و متقاضی خود به خود زیاد می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر، هفته‌ای بین 25 تا 30 تقاضا برای گرفتن پروانه و مجوز در زمینه پیتزا فروشی و اغذیه در شیراز داریم و این واقعا وحشتناک است و در واقع صنف ما روبه نابودی است.

احمدپناه تصریح کرد: افراد ناشی در حال ورود به صنف پیتزا فروشی و اغذیه هستند و از سوی دیگر بر اثر مهارت نداشتن افراد، همه روزه تعدادی از واحدهای در حال فعالیت تعطیل می‌شوند.

رئیس اتحادیه پیتزا فروشان و اغذیه شیراز اظهار کرد: قیمت فست فود بستگی به وزن، کیفیت و مرغوبیت موادی که در آن  فست فود استفاده می‌شود و مکان واحد صنفی دارد.

وی تصریح کرد: بعضی‌ها واحدها از مواد با کیفیت استفاده می‌کنند و وزن فست فود بیشتر است و در نتیجه با قیمت بیشتری نیز آنها را به فروش می‌رسانند، از سویی دیگر،  برخی واحدها در مکانی پررفت و آمد قرار دارند، یا در مکان‌هایی که موقعیت بهتری دارند هستند و تمامی این موارد موجب نوسان قیمت در فست فود است.

دکه های سیار سلامت مردم را به خطر می اندازند

احمدپناه با اشاره به این موضوع که مشکل صنف ما دکه‌های سیار هستند که به صنف ما لطمه زده و از طرفی سلامت مردم را به خطر انداخته است، گفت: با دادستان گفتگو کرده‌ایم و درحال پیگیری برای جمع‌آوری این دکه‌های سیار هستیم.

رئیس اتحادیه پیتزا فروشان و اغذیه شیراز گفت: قبلا حریم صنفی داشتیم ولی از سال گذشته حریم صنفی برداشته شد و این موضوع ورود افراد بیشتر به صنف ما را در پی داشت که اقدامی غلط بود.

وی با اشاره به این موضوع که هدف از برداشتن حریم صنف پیتزافروشان و اغذیه، اشتغالزایی بود، گفت: برداشتن حریم صنفی در صنف مورد بحث، اشتباهی بزرگ بود و باعث لطمه به صنف، اعضا و سرمایه‌گذاران در این صنف شد.

احمدپناه تصریح کرد: باید سقفی برای ورود به صنف پیتزافروشان و اغذیه در نظر گرفته شود چون این شغل تخصصی است و نمی‌توان بدون مهارت به آن ورود کرد.

وی در پایان اظهار کرد: در حال حاضر در یک خیابان اصلی حدود 25 فست فود وجود دارد، در صورتیکه باید یکی دو تا باشد و بقیه اضافی هستند.

انتهای پیام/م

تعداد بازديد : 480
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.