امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : اخبار ویژه
تاريخ انتشار : 1395/06/28 - 00:34 كد :216133
میزان تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای کشور + نمودار
براساس گزارش مرکز آمار ایران در سال 1394 میزان تولید گوشت قرمز نسبت به سال 1393 با رشد 12 درصدی همراه بوده است.

به گزارش سایت خبری رازق؛

براساس طرح جمع‌آوری آمار کشتار دام توسط مرکز آمار ایران، طبق آخرین نتایج بدست آمده در سال 1394، تعداد 385 کشتارگاه دام در کشور وجود داشته است که از این تعداد، 350 کشتارگاه دولتی و 35 کشتارگاه متعلق به بخش خصوصی بوده است.

بیش‌ترین تعداد کشتارگاه مربوط به استان فارس با 35 کشتارگاه و استان‌های البرز، قم و قزوین هریک با داشتن 2 کشتارگاه کمترین تعداد را در کشور به خود اختصاص داده‌اند.

براساس این گزارش مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشور برحسب وزن لاشه‌های کشتار شده 476 هزار تن بود که در این میان تعداد لاشه‌های قابل مصرف گوسفند و بره ذبح شده 10 هزار و 236 لاشه به وزن 184 هزار تن بوده است.

گفتنی است که استان تهران با 2 هزار و 326 لاشه گوسفند و بره به وزن 36 هزار تن بیش‌ترین تعداد را به خود اختصاص داده است.

همچنین تعداد لاشه قابل مصرف بز و بزغاله ذبح شده 2 هزار و 552 لاشه به وزن 37 هزار تن بوده است که در این میان استان اصفهان با 704 هزار لاشه با وزن بیش از 9 هزار تن، بیش‌ترین تعداد را به خود اختصاص داده است.

لازم به ذکر است تعداد لاشه قابل مصرف گاو و گوساله ذبح شده هزار و 278 لاشه به وزن 245 هزارتن بود که بیش‌ترین تعداد مربوط به استان تهران با 219 هزار لاشه به وزن 36 هزار تن بوده است.

در این میان 29 هزار لاشه قابل مصرف گاومیش و بچه گاومیش به وزن 5 هزار تن ذبح شده است که استان خوزستان با 11 هزار لاشه به وزن یک هزار و 800 تن بیش‌ترین تعداد را به خود اختصاص داده است.

همچنین 22 هزار لاشه شتر و بچه شتر به وزن 5 هزارتن ذبح شده است که در این بین استان کرمان بیش‌ترین تعداد لاشه را داشته است.

براساس این گزارش متوسط وزن یک لاشه گوسفند و بره 17.95 کیلوگرم، بز و بزغاله 14.6 کیلوگرم، گاو و گوساله 191.79 کیلوگرم، گاومیش و بچه گاومیش 170.27 کیلوگرم و شتر و بچه شتر 206.57 کیلوگرم بوده است.

نتایج بدست آمده در سال‌های 1393 و 1394 مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که تعداد کشتار دام در سال 1394 نسبت به سال 1393 افزایش داشته است و مقایسه عملکرد کشتارگاه‌ها حاکی از رشد 12 درصدی تولید گوشت قرمز در کشور است.

لازم به ذکر است مقدار تولید گوشت قرمز نسبت به سال قبل برای گوسفند و بره 11 درصد، بز و بزغاله 1 درصد، گاو وگوساله 14 درصد، گاومیش و بچه گاومیش 5 درصد و شتر و بچه شتر 21 درصد افزایش داشته است.
 

 تعداد لاشه قابل مصرف انواع دام ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور

میزان تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای کشور + نمودار

وزن لاشه قابل مصرف انواع دام ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور

میزان تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای کشور + نمودار



انتهای پیام/ز

منبع خبر : میزان
تعداد بازديد : 404
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.