امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : آخرین خبر
تاريخ انتشار : 1395/10/02 - 13:58
كد :222172
بامزه‌ترین باورهای خرافی در گوشه و کنار جهان
باورهای خرافه‌گرایانه و انجام اعمال و مناسک غیرطبیعی آمیخته با باورهایی از عوالم متفاوت، از همان ابتدا وجود داشته و گستره آن، به مردم تمام کشورهای جهان رسیده است.

به گزارش سایت خبری رازق؛

به نظر می‌رسد ظهور عصرهای نوین تکنولوژی و دانش مدرن هم نتوانسته براحتی این نوع باورهای غیرعلمی را به طور کل ریشه کن کند و هنوز که هنوز است، اعمال خرافاتی حتی در کشورهای پیشرفته، طرفداران خاص خود را دارد. در اینجا چند عمل خرافه را که در کشورهای مختلف در ارتباط با غذا و خوراکی صورت می‌گیرد، برای شما برمی‌شماریم تا از آنها مطلع شوید:

گردنبندی از چیلی؛ ایتالیا: واژهcornicello یعنی فلفل چیلی در زبان ایتالیایی در اصل به معنی شاخ کوچک بوده و احتمالاً این نامگذاری به دلیل ظاهر این فلفل است. این اعتقاد درمیان مردم منطقه کالابریا که در قسمت نوک چکمه ایتالیا قرار دارد رایج است که کسی که گردنبندی با مدال چیلی داشته باشد، از چشم بد در امان خواهد بود.

اهمیت به تورتیلا در مکزیک: مردم مکزیک بر این باورند که اگر تکه‌ای نان تورتیلا از دستشان رها شود و بر زمین بیفتد، بزودی مهمان ناخوانده یا کسی که دوستش ندارند از راه می‌رسد و آنها باید او را تحمل کنند. معلوم نیست این باور خرافی از کجا آمده، اما در هر صورت مکزیکی‌ها در حین حمل تورتیلا بشدت مراقبند.

حفظ کیک عروسی در آمریکا: عروس و دامادهای آمریکایی، قسمت بالای کیک عروسی را برش می‌دهند و در فریزر نگاه می‌دارند تا سال بعد در سالگرد عروسی بخورند. در این که طعم و خاصیت مواد تشکیل‌دهنده کیک به‌طور کلی برهم می‌ریزد شکی نیست، اما در هر صورت آنها اعتقاد دارند، این قطعه کیک موجب خوشبخت شدنشان می‌شود و از این رو به انجام آن پایبندند.

رشته‌های دراز در چین: چینی‌ها طول رشته و نودل را به مثابه طول عمر می‌پندارند و به همین دلیل، هرگز آن را به تکه‌های کوتاه‌تر تقسیم نمی‌کنند. اگر به رستوران چینی رفتید، چاقو و چنگال نخواهید و با استفاده از چوب مخصوص نودل، شروع به خوردن کنید.

سروته نبودن نان در فرانسه: مردم فرانسه نان را به صورتی روی میز قرار می‌دهند که سمت روی آن قابل دیدن باشد. آنها هرگز نان را پشت و رو به روی میز قرار نمی‌دهند. ریشه این خرافه به دوران قرون وسطی برمی‌گردد. زمانی که نانواها نان مخصوص جلادها را سروته می‌گذاشتند و همه مردم مراقب بودند به آن نان دست نزنند، مبادا که سر خود را بابت یک قرص نان از دست بدهند. قرن‌ها از این ماجرا گذشته اما این باور در میان مردم باقی مانده که نان سروته خوردن به معنی از دست دادن سر است.

آدامس نجویدن در ترکیه بعد از غروب: در ترکیه، کسی پس از غروب آفتاب آدامس نمی‌جود، زیرا بر این باورند که جویدن آدامس در این زمان، مترادف با جویدن گوشت بدن مرده است. مهم نیست که علم آن را رد می‌کند یا نه. در هر صورت، کسی در ترکیه میلی به جویدن آدامس پس از غروب آفتاب ندارد.



انتهای پیام/ز

منبع خبر : جام جم
تعداد بازديد : 253
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.