امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : اخبار ویژه
تاريخ انتشار : 1395/10/04 - 11:36
كد :222263
رییس اتحادیه دامداران:
قصابی‌ها گوشت را گران می‌فروشند
رییس اتحادیه دامداران درباره افزایش قیمت گوشت قرمز گفت: تعداد قصابی‌ها در سطح شهر زیاد است در نتیجه فروش هر کدام از این مغازه‌داران زیاد نیست لذا برای پوشش هزینه‌ها، حاشیه سود خود را افزایش می‌دهند.

به گزارش سایت خبری رازق؛

حسین نعمتی اظهار کرد: قیمت‌ گوشت قرمز در بازار متفاوت است؛ مغازه‌داران گوشت گوسفندی با استخوان و گوشت بدون استخوان گوساله را ۴۴ هزار تومان می فروشند درصورتیکه قیمت هر کیلوگرم گوساله زنده ۱۱ هزار تومان و گوسفند زنده ۱۵ هزار تا ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی با اشاره به شکاف زیادی که بین قیمت دام زنده و گوشت قرمز خریداری شده توسط مصرف کننده وجود دارد، گفت: این شکاف تنها در بخش دام دیده نمی شود بلکه در مواد غذایی دیگر مانند محصولات باغی، زراعی و لبنیات نیز به همین گونه است. این تفاوت قیمت بین واسطه ها تقسیم می شود و بین پولی که به تولیدکننده واقعی می رسد و قیمتی که به دست مصرف‌کننده می رسد شکاف بزرگی وجود دارد.

نعمتی در همین رابطه افزود: علاوه بر این تعداد مغازه ها و سوپر مارکت ها نیز در سطح شهر زیاد است. هیچ کشوری به اندازه ایران قصابی و مغازه در سطح شهر ندارد. فروش مغازه ها زیاد نیست، اما با توجه به هزینه ای که باید برای اجاره مغازه بدهند، حاشیه سود خود را افزایش می دهند و ۳۰ تا ۴۰ درصد سود می گیرند.

گوساله از ۲ ماه پیش ارزان شده اما در قصابی‌ها قیمت بالا رفته است!؟

رییس اتحادیه دامداران درباره اینکه با افزایش سوپر مارکت ها امکان دسترسی افزایش می یابد، گفت: اگر مصرف روزانه میوه مردم یک شهر یک تن باشد و این مقدار توسط ۱۰ مغازه تامین شود، فروش هر مغازه ۱۰۰ کیلو خواهد بود، اما اگر این مقدار توسط ۱۰۰ مغازه تامین شود در نتیجه فروش هر کدام کاهش می یابد و به ۱۰ کیلوگرم در هر مغازه می رسد، در این میان به دلیل فروش کمتر مغازه دار حاشیه سود خود را افزایش می دهد. البته به دلیل اشتغال نمی توان مغازه های کوچک را تعطیل کرد اما باید نظارت بیشتری روی آن ها اعمال شود.

وی در واکنش به اینکه برخی معتقدند افزایش قیمت گوشت قرمز به دلیل صادرات دام است، گفت: صادرات دام همیشه بوده است اما مشکل اصلی این نیست. در برخی مقاطع گوساله زنده به کیلویی ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان بوده اما قیمت آن در مغازه ۴۵ هزار تومان شده است و هنگامی که قیمت آن گوساله زنده نیز  ۱۱ هزار تومان است باز هم قیمت در مغازه ۴۵ هزار تومان می‌شود که این به دلیل نبود نظارت کافی است.

به گفته نعمتی، قیمت گوساله زنده از دو ماه پیش ارزان‌تر شده است اما جای سوال است که قیمت در قصابی‌ها بالاتر رفته است؟

رییس اتحادیه دامداران در خصوص واردات گوشت نیز گفت: تقریبا تا ۱۰ درصد از گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین می شود و عرضه در تمام ماه ها یکسان نیست. بعضی ارگان ها مانند مراکز نظامی و پادگان ها گوشت منجمد مصرف می کنند و هنگامی که گوشت منجمد  در دسترس نباشد فشار بیشتری به گوشت گرم وارد می شود.

انتهای پیام/ز

منبع خبر : ایسنا
تعداد بازديد : 304
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.