امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : آخرین خبر
تاريخ انتشار : 1396/02/17 - 19:41
كد :232794
عوامل تاثیر گذار در افزایش و کاهش فشار خون
یک متخصص تغذیه گفت: چاقی یکی از علل بروز فشار خون است به گونه ای که به موازات افزایش وزن، خطر ابتلا به پرفشاری خون نیز به طور چشمگیری افزایش می‌یابد. به خصوص اگر چربی ناشی از زیاده روی در مصرف خوراکی‌ها در ناحیه شکم انباشته شود.

به گزارش سایت خبری رازق؛

سید ضیاالدین مظهری در  خصوص ارتباط تغذیه سالم با فشار خون اظهار کرد: فشارخون را بر مبنای عوامل ایجاد کننده آن به دو گروه تقسیم کرده اند، پرفشاری خون اولیه که فاقد هر گونه تغییرات ارگانیک قابل اثبات است و فشار خون ثانویه که تحت تاثیر بیماری‌های کلیوی و اختلالات غدد درون ریز و تغییرات بیماری گونه رگ های بدن و ... ایجاد شده و گسترده‌ترین علایم بالینی که اغلب نادیده انگاشته می‌شوند عبارت هستند از : احساس فشار و سردرد، خستگی و احساس افت قدرت و توانایی و سرگیجه.

وی افزود: در صورتی که فشار خون به مدت طولانی و بدون تشخیص و درمان ادامه یابد، احساس درد در نواحی قلب، تنگی نفس در مواقع پیاده روی سریع به خصوص در سربالایی ها و یا بالا رفتن از پله ها و یا حمل اشیای سنگین ایجاد می گردد. تشخیص و اندازه گیری پرفشاری خون، آسان، سریع، بدون درد و با کمترین هزینه امکان پذیر است.

وی در خصوص عوامل خطر قابل کنترل زمینه ساز پرفشاری خون تصریح کرد: چاقی یکی از علل بروز فشار خون است به گونه ای که به موازات افزایش وزن، خطر ابتلا به پرفشاری خون نیز به طور چشمگیری افزایش می‌یابد. به خصوص اگر چربی ناشی از زیاده روی در مصرف خوراکی‌ها در ناحیه شکم انباشته شود.

مظهری افزود: ترشح بیش از حد انسولین نیز می‌تواند در افزایش فشار خون نقش اساسی داشته باشد به طوری که تحت تاثیر پرخوری و ریزه خواری و به موازات بالا رفتن وزن، گیرنده  های انسولین حساسیت خود را از دست داده و مرتبا به مقدار ترشح و انباشتگی انسولین در جریان خون افزوده می‌شود و به علت انباشته شدن مایعات و عدم دفع سدیم، موجبات پرفشاری خون را فراهم می‌سازد.

وی سبک زندگی افراد را یکی دیگر از علل افزایش فشار خون دانست و گفت: عدم تحرک و ورزش، عامل تحلیل عضلات و موجب افزایش پرفشاری خون تلقی می‌شود. با توجه به موارد نام برده شده می‌توان نتیجه گیری کرد که در جهت درمان و کاهش سطح پرفشاری خون به موازات کاهش وزن اضافی، انجام مرتب ورزش و حرکات سبک بدنی، کاهش مقدار مصرف سدیم چه به صورت نمک طعام و چه به صورت جوش شیرین یا از طریق موادغذایی حاوی سدیم مانند سوسیس وکالباس، گوشت‌ها و ماهی‌های دودی، انواع پنیرها، کنسرو ها، گوشت و حبوبات، سس ها و رب ها، تردکننده های گوشت، برای افرادی که فشارخون دارند و یا در معرض ابتلا به فشارخون هستند توصیه نمی‌شود.

منبع خبر : فارس
تلگرام ما

اول خبر | خبر امروز
تعداد بازديد : 256
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.