امروز
twitter facebook telegram google plus instagram
گروه خبري : اجتماعی
تاريخ انتشار : 1394/11/06 - 11:10 كد :87494
چند توصیه درباره مصرف روغن‌ها
کارشناس مسئول تغذیه‌ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اینکه بهتر است برای طبخ و حرارت کم از روغن‌های کنجد، ماهی و زیتون استفاده شود، گفت: توصیه می‌شود مردم روغن‌هایی با اسید چرب ترانس زیر پنج درصد مصرف کنند؛ چراکه هرچه میزان اسید چرب روغن‌ها کمتر باشد، برای استفاده مناسب‌تر هستند.

به گزارش سایت خبری«رازق»، با اشاره به اینکه روغن کنجد ظرفیت حرارتی خوبی برای سرخ‌کردنی‌های سطحی دارد، اظهار کرد: این روغن برای سرخ کردن مواد غذایی با حرارت بالا به‌ هیچ‌ عنوان توصیه نمی‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه روغن کنجد از دانه‌های روغنی تهیه می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر محل نگهداری دانه‌های روغنی مناسب نباشد، ممکن است دچار کپک‌زدگی یا آفت‌زدگی شود، این در حالی است که کپک‌های موجود در دانه‌های کنجد، قابلیت سرایت در روغن را دارند و به‌ این‌ ترتیب روغن کنجد ناسالم خواهد بود.

 

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های موجود در بحث روغن کنجد، محل تهیه‌ این محصول است، تصریح کرد: باید محل تهیه این روغن، سالم و بهداشتی بوده و کارگاه‌ها باید از سوی دانشگاه علوم پزشکی تایید شده و استاندارد لازم را داشته باشند؛ چراکه کپک‌های بیماری‌زا در روغن کنجد هیچ نشانه‌ ظاهری ندارند.

 

رزازی با بیان اینکه کپک‌های موجود در روغن کنجد هیچ‌گونه نشانه ظاهری ندارند، توضیح داد: ممکن است دانه‌ها در انبار دچار آفت‌زدگی شوند، اما وقتی وارد دستگاه روغن‌گیری می‌شوند به سبب عدم نشانه‌های ظاهری این کپک‌ها در روغن جمع شده و قطعا پس از مصرف به بدن انسان آسیب می‌رساند. اگر روغن کنجد سالم بوده و استاندارها نیز در آن رعایت شده باشد، نه‌ تنها هیچ مشکلی برای طبخ، پخت‌وپز و سرخ‌کردنی‌های سطحی وجود ندارد، بلکه مصرف این روغن توصیه نیز می‌شود.

 

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با اشاره به اینکه توصیه نخست معاونت غذا و دارو استفاده از روغن‌های مایع با درصد اسید چرب ترانس پایین است، یادآور شد: در شرایطی که روغن‌های مایع با ویژگی‌های مذکور وجود نداشت، روغن‌های نیمه جامد نسبت به جامد در اولویت هستند.

 

وی با اشاره به اینکه روغن‌های نیمه جامد، کاملا اشباع‌ شده نیستند و درصد اسید ترانس آن‌ها نسبت به روغن‌های جامد پایین‌تر است، گفت: توصیه می‌شود از اسید چرب ترانس پنج درصد استفاده شود؛ چراکه هرچه میزان اسید چرب روغن‌ها کمتر باشد برای استفاده مناسب‌تر هستند.

 

انتهای پیام/ز

منبع خبر : ایسنا
برچسب ها : مصرف روغن ها ، کنجد ، زیتون ، بهداشتی 
تعداد بازديد : 446
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*
 
گزارش
روحانی
سکوت روزنامه دولت درباره تعطیلی، تشدید رکود و افزایبش نرخ بیکاری دو سال بعد از برجام!
22 دو راه پولدار شدن
اگر می‌خواهید پولدار شوید این توصیه‌ها را جدی بگیرید
پیشخوان روزنامه
c5a1ade9f2fd4a60b30233d28b96175c.jpg
آخرین اخبار
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات شماره1 تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
معرفی بازارچه رازق
سايت اقتصادي و بازار رازق براي حمايت از كالاي ايراني و همچنين توليدات داخلي بازارچه اينترنتي رازق را طراحي كرد تا همه توليد كننده ها بتوانند بدون واسطه محصولات خود را عرضه كنند.
در بازارچه رازق تمامي صنف ها تعريف شده است و توليد كننده ها با ثبت نام در سايت و پر كردن مشخصات در صنف مورد نظر و همچنين بر روي نقشه ايران تعريف خواهند شد.
بازارچه اینترنتی رازق به عنوان اولین حامی تولیدات داخلی کشور قصد دارد بطور شبانه روز اطلاعات مورد نظر را تکمیل و همچنین نسبت به اضافه کردن دیگر صنف ها اقدام نماید.
شركت ها و توليد كنندگان برتر هم مي توانند در بهترين فضاي ممكن تبليغات خود را ارائه كنند كه قطعا بخاطر وجود همه بازاري ها و توليد كنندگان داخلي بهترين نتيجه را خواهند گرفت.