مصرف آب هر تهرانی در شبانهروز؛ ۳۳ لیتر نشتی، ۲۶۷ لیتر مصرف
به گزارش سایت خبری«رازق»، در 30 روز نهمین ماه سال در مجموع 76 میلیون و 384 هزار و 586 مترمکعب آب شرب در تهران به شبکه سراسری توزیع آب این کلانشهر تزریق شد که بخشی از آن هدررفته و بخش اعظم آن به مصرف رسید.
از اینرو، در این ماه به ط ...
|
صادرات نیمی از آب شرب پایتخت!
صادرات سیبزمینی در سال گذشته به 678 هزار و 723 تن رسید که از نظر وزنی 38 درصد بیشتر از سال 1393 بود و این در حالی است که وزارت جهاد کشاورزی برای صادرات آب مجازی یعنی محصولات آببر و کنترل آن برنامهریزیهای بسیاری طی دو ...
|
نامگذاری روزهای هفته صرفهجويي آب در سال 95
نزدیک به سه دهه است که اول تا هفتم تیرماه هر سال هفته صرفهجویی در مصرف آب نام گذاری شده است فصل گرما تداعی کننده مباحثی چون تبخیر، کمآبی سهمیه بندی آب، صرفهجویی و... بوده است.
اگر چه این مناسبت در تقویم رسمی کشور ...
|
فرهنگسازی مهمترین عامل حفظ آب
حسین اشک تراب با بیان اینکه شرایط اقلیمی کالیفرنیا شباهت زیادی با ایران دارد، اظهار کرد: با توجه به اقداماتی که صورت گرفت توانستیم در کالیفرنیا از طریق صرفهجویی و بازیافت آب ۳۰ درصد صرفهجویی داشته باشیم.
وی با اشاره به ...
|
تعرفه آب مشترکان پرمصرف باید افزایش یابد
حمیدرضا جانباز با اشاره به اینکه طی 20 سال گذشته مهاجرت موجب کمبود آب و افزایش استفاده از آبهای سطحی و زیرزمینی شده است، گفت:در پی این مسئله شاهد تغییرات شدید کیفی آب در نقاطی از کشور هستیم و علیرغم اینکه متوسط مصرف آب در حال حاضر به زیر 20 ...
|
سرانه مصرف آبزیان در ایران
رئیس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: از ۶۰۰هزار تن صید ماهی در کشور، تنها کمتر از ۱۰۰هزار تن آن به مصرف انسانی میرسد؛ یعنی با تبدیل مصرف حیوانی به انسانی، سرانه مصرف ماهی هر ایرانی ۳ تا ۴ کیلو افزایش میابد.
حسن صالحی، امرو ...
|
استاندار تهران:آب و برق پرمصرف ها قطع می شود
سید حسین هاشمی در نشست با مدیران آب منطقهای، آبفای استان، آبفای روستایی، توزیع برق تهران بزرگ و برق منطقهای اظهار کرد: اقدامات ادارات آب و برق استان تهران برای کاهش مصرف، در قالب طرحهای اقتصاد مقاومتی است.
وی با اشا ...
|
برگزاری چهارمین جشنواره طبخ آبزیان
سید فرزاد افضلی مدیرکل شیلات کرمانشاه در حاشیه این جشنواره که امروز(15 اسفند) در مرکز آموزش فنی و حرفهای برگزارشد، افزایش سرانه مصرف آبزیان را جزو برنامههای اصلی شیلات استان عنوان کرد.
وی مصرف دو تا سه مرتبه آبزیان در هفته را به ...
|
خطر از بین رفتن حس بویایی با مصرف آب نمک
یونس حیدری پژوهشگر طب سنتیاظهار داشت: استفاده از ترکیب آب جوشانده و نمک دریا در درمان برخی بیماری های مجاری گوش و حلق و بینی بسیار موثر است.
وی بیان کرد: چکاندن آب نمک در داخل بینی با قطره چکان یا شست و شوی بینی به کمک سبب ضد ...
|